DeletedUser
Hosť
Tak, ale to je náročné zbytočne a na dosť rozbehnutom svete už ľudia na trh moc nechodia.
dlho ti to trvá, čo ak chceš vybudovať rýchlu deff na hranici?
Ja hrám takým štylom podla toho kde sa náchádzam
Ked su okolo mna lamy čo sa len bránia a neutočia hrám viac na off
A ked su pri mne hračí čo aj utočia ale aj bránia hram 4,3:1
podľa mna stačí ak máš 300 útokov a nieje to lamerstvo.
ten lamer sa vybije sám a ti ho len doklepes ak to vieš hrať a máš veľa šlácht.
a ešte vedšie lemerstvo pýtať podpori keďže sa nedokážeš podporiť sám.
Myslím, že všetci vieme prečo
A sorry, ja som zabudol, mikitovic pravidelne chodí do Nemecka na kávu s riaditeľom Innogames.
ak má niekto problém z mojím vyjadrením môžte ma.........
to že niekto hrá troška viac je zlé pre opačné strany to už viem
čo sa týka mojho pomeru a stratégie v hre mám odskúšané v najhorších podmienkach v akých hráči končia,takže ak by som uviedol citáti od povzbudivých hráčov povedal by som že nevieš čo píšeš ale ako vždy papulujú tý čo sa potrebujú ukázať.nič iné mi ani nevychádza.
a ja že je tu debata o skúsenostiach aaaaaale zasa sa tu rozoberajú moje multy ? naposledy som mal že vraj 14 škoda že suport vám nemôže odpísať špatne lebo by ste boli ako na výplatnej listine
je nanajvýš trápne keď často zistujem že ma zasa niekto preventívne nahlasuje na kontrolu
ak by som hral špinavo boli ste na okraji mapy to si pametajte,lebo to je veľmi jednoduché.
a asi tak posledné je čo by som chcel že hamba tým čo si vytvárajú nové účty a od nich mi píšu provokačné OS aby ma lapili.
JE TO HRA A AK NEMÁTE NA TO DRŽAŤ SA PRI ZEMI POLOŽTE SI SAMI OTÁZKU A TO OTÁZKU NECHÁM NA VAŠU FANTÁZIU.
no nič dám si hneď z rána kávičku lebo mám veľa práce na úćtoch
ach jaj