Novinka Paladinská prebíjaná

MatthewFOX

Komunitný manažér
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
235
Milí hráči,

už 15. januára sa na našom Beta serveri začne úplne nová herná udalosť s názvom Paladinská prebíjaná. A nás zaujímajú vaše pripomienky!

V uliciach Divokých kmeňov sa objavila nová kartová hra - Paladinská prebíjaná - ktorá upútala pozornosť prostého ľudu aj najurodzenejších šľachticov.

Paladinská prebíjaná

Vy aj váš protivník dostanete na začiatku hry 5 kariet.

Hra sa skončí po umiestnení deviatich kariet na hraciu plochu, pričom víťazom je ten, kto bude vlastniť nadpolovičnú väčšinu kariet.

Vybranú kartu umiestnite tak, že ju presuniete z ruky na voľné miesto na hracej ploche.

Každá karta má na svojich okrajoch rôzne čísla, ktorá ukazujú jej silu, ako aj značku v pravej hornej časti, ktorá označuje jej typ.

Keď umiestnite kartu s vyšším číslom vedľa protivníkovej karty s nižším číslom, vlastníctvo karty s nižšou hodnotou sa zmení na vašu (modrú) farbu.

Kontrovanie a odmeny

Existujú 4 typy kariet. Luk, kopija, kôň a paladin. Keď je karta umiestnená vedľa inej karty, pričom útočiaca karta kontruje tú druhú, číslo, ktoré je na danej strane, zdvojnásobí svoju hodnotu. Vďaka tomu je možné prebiť aj vyššie hodnoty. Kontrovanie kariet je nasledovné: Luk kontruje kopiju, kopija kontruje koňa a kôň kontruje luk. Paladin nikoho nekontruje a nikto nekontruje jeho.

Kontrovanie nájdete znázornené aj naľavo vedľa hracej plochy hernej udalosti.

Po dokončení zápasu získate žetóny bez ohľadu na to, či vyhráte alebo prehráte. Ak sa vám však podarí vyhrať, žetónov získate viac. Hraním ďalších zápasov tiež získavate pokrok v hornej lište udalosti, odkiaľ môžete získať ďalšie odmeny či lepšie karty.

Čím viac zápasov vyhráte, tým vyššie sa umiestnite v rebríčkoch, z ktorých môžete získať ďalšie žetóny.



Neváhajte a vyskúšajte si udalosť ešte skôr, než sa objaví na našej slovenskej verzii Divokých kmeňov.
Vybudujte si v novej kartovej hre meno, ktoré vám budú závidieť aj tí najmúdrejší!

board (1).jpg
 
Hore