Dôležité 20 rokov spomienok: Zadanie a súťažné príspevky

MatthewFOX

Komunitný manažér
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
235
panorama.png



20 rokov spomienok!

Bojovníci, diplomati, vodcovia, priatelia a nepriateľskí špehovia!

Dnes sme pre vás pripravili súťaž pri príležitosti osláv 20. výročia Divokých kmeňov! Dve nepredstaviteľné desaťročia, po okraj naplnené nezabudnuteľnými spomienkami, novými priateľstvami a vzrušujúcimi dobrodružstvami. Tento míľnik sa netýka iba samotnej hry, ale aj našej skvelej hernej komunity, ktorá tvorí základ tejto hry.

Pri predstave toho množstva hodín strávených posielaním šľachtických vláčikov a ich uhýbaním, čítaním si oznámení z bojov, či komunikáciou s ostatnými hráčmi, nás naplňuje obrovský pocit vďačnosti. Vy, naši zapálení hráči, ste zo skromných začiatkov hry vytvorili niečo úžasné, niečo, čo je omnoho väčšie, než samotná hra. Iba vďaka vašej podpore sme boli schopní pokračovať po tejto ceste.

Nič z toho by nebolo možné bez vášho úprimného zápalu, oddanosti a láske k Divokým kmeňom. Aj preto sme sa rozhodli usporiadať súťaž, ktorá bude špeciálna a trochu iná, než tie predchádzajúce. Zároveň odmeníme úplne všetkých, ktorí sa do súťaže zapoja a splnia všetky jej podmienky (uvedené nižšie).

Radi by sme sa pozreli na VAŠE príbehy. Pozývame vás na oslavy nášho výročia zdieľaním krátkeho videa (15-60 sekúnd), v ktorom by ste nám sprostredkovali, ako táto hra zanechala nezmazateľnú stopu vo vašom živote. Či už je to radosť z obsadenia náročného protivníka, či už sú to priateľstvá vytvorené v kmeni, či už sú to úžasné bitky o víťazstvo vo svete: zaujíma nás všetko. Vaše príbehy sú srdcom tejto hry a bola by škoda ich nezdieľať.


Odmeny


Oslávme to spolu! Všetci účastníci, ktorí pridajú svoje video a splnia zadanie súťaže (uvedené nižšie), získajú 600 prémiových bodov! Ak s nami chcete zdieľať viac, než jedno video, môžete tak urobiť, ale odmenu získa každý účastník iba jedenkrát, bez ohľadu na to, koľko videí pridá.

Budeme – berte to prosím na vedomie – vyberať videá každý deň! Tieto videá budeme zdieľať na našich sociálnych médiách jednotlivo, alebo v rámci zostrihu!

Limitované odmeny


  • Tričko s podpisom tímu Divokých kmeňov získa každý z prvých 20 účastníkov, ktorí pridajú svoje videá v súlade s pravidlami súťaže (uvedené nižšie)!

    Tak sa poponáhľajte a nezmeškajte túto príležitosť!

    Naši komunitní manažéri budú kontaktovať každého z prvých 20 účastníkov, ktorí vyhrali od nás tričko a poskytnú im bližšie informácie.


Pravidlá súťaže


Ukážte nám, aký príbeh máte na srdci a snažte sa o jednoduchosť, ktorú si užijú všetci hráči!

Tu je niekoľko bodov, ktoré musíte dodržať:

1) Súhlas! Účasť v súťaži vyžaduje váš súhlas s dodržiavaním pravidiel tejto súťaže a zdieľania vášho videa s nami. Urobíte to tak, že k vášmu súťažnému príspevku, kde sa bude nachádzať vaše vytvorené video, napíšete toto vyhlásenie: "Súhlasím s podmienkami tejto súťaže a súhlasím s tým, aby InnoGames mohlo použiť a zdieľať toto video, ako je uvedené v článku 5 podmienok tejto súťaže."

Originál podmienok tejto súťaže nájdete priložené k tomuto súťažnému zadaniu.

Nahrané videá bez vášho pripísaného súhlasu sa do súťaže bohužiaľ nezapočítajú.

2) Súťaž trvá od 2. do 30. júna a počítať sa budú iba príspevky pridané v tomto časovom rozmedzí.

3) Dôležité je tiež súkromie! Žiadame vás o to, aby ste sa vyhli pridávaním informácií, ktoré by mohli obsahovať osobné údaje o vás či o iných účastníkov videa (vrátane mena, adresy, miesta a podobne).

4) Vaše príbehy by mali byť v súlade s pravidlami fóra a ich obsahom nesmie byť urážanie, vysmievanie sa či zlomyseľnosť. Príbehy, ktoré budú akýmkoľvek spôsobom nevhodné či budú obsahovať citlivé informácie, budú zmazané.

5) Jedna odmena pre jedného účastníka. Môžete pridať toľko videí, koľko len chcete, ale odmenu získate iba jednu.

6) Krátke a pútavé! Video musí byť dlhé najmenej 15 sekúnd a najviac 1 minútu.

7) Žiadny materiál chránený autorským právom! Takže žiadna hudba, videá na pozadí či obrázky, na ktoré by sa mohli vzťahovať autorské práva tretích strán.

8) Vekové obmedzenie. Zúčastniť sa súťaže môžu iba tí hráči, ktorí dosiahli veku 18 rokov.

Pre účasť v tejto súťaži vám odporúčame prečítať si tiež podmienky súťaže, ktoré nájdete vo forme prílohy k tomuto súťažnému zadaniu.



Otázky a pripomienky


Ak máte akékoľvek otázky, môžete si prečítať podmienky súťaže, alebo sa obrátiť na našu hernú podporu. A ak máte prípadné pripomienky, môžete sa s nimi podeliť v našej diskusnej téme, kde si ich od vás radi prečítame!

Ešte raz Vám veľmi pekne ďakujeme za hranie Divokých kmeňov a za to, čím ste do nich v priebehu uplynulých 20 rokov prispeli! Úprimne sa tešíme na vaše príbehy!

S úctou,
váš tím Divokých kmeňov :)

---
 

Prílohy

  • Tribal Wars Contest T&Cs.pdf
    160 KB · Zobrazenia: 6
Naposledy upravené :

L1kE x waps x jojo32

Registrovaný
Člen fóra
Reakčné skóre
0
Tak idem prvý :))
PS: "Súhlasím s podmienkami tejto súťaže a súhlasím s tým, aby InnoGames mohlo použiť a zdieľať toto video, ako je uvedené v článku 5 podmienok tejto súťaže."
 

Prílohy

  • video-DK.zip
    397,1 KB · Zobrazenia: 12
Hore