Dôležité Zmeny v pravidlách hry (§ 6 odst. 4)

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

MatthewFOX

Komunitný manažér
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
235
Zmeny v pravidlách hry (§ 6 odst. 4)

Vážení hráči!

Hráčom s prémiovými účtami by sme chceli v krátkosti pripomenúť ochranu súkromia a bezpečnosť pri spúšťaní skriptov cez rýchly náhľad, ako aj zaviesť nové pravidlo pre tvorcov skriptov.

Aby bola hra spravodlivá pre všetkých hráčov, tím Divokých kmeňov pravidelne kontroluje skripty používané hráčmi, aby sa uistil, že sú povolené a neboli upravené tak, aby vykonávali činnosti, ktoré by porušovali naše pravidlá alebo poškodzovali bezpečnosť vášho účtu. Ak používate schválené skripty, ktoré sa nachádzajú v našej sekcii s povolenými skriptami alebo boli získané inými oficiálnymi spôsobmi, potom na vás táto zmena nemá žiadny vplyv a nemusíte sa ňou znepokojovať.

Používanie akéhokoľvek nepovoleného skriptu môže vykonávať na vašom účte ďalšie činnosti aj bez vášho vedomia alebo získavať či zneužívať údaje z vášho účtu. Náš tím hernej podpory nebude môcť napraviť žiadne poškodenie vzniknuté používaním takýchto škodlivých externých skriptov.

Aby sme boli schopní lepšie kontrolovať používané skripty, pridali sme do hry nové pravidlo, ktoré nájdete v sekcii "§6) Boti a skripty":

"4. Zdrojový kód skriptov nesmie byť žiadnym spôsobom obfuskovaný a musí byť prístupný tímu Divokých kmeňov."

Ak vytvárate vlastné skripty, prosím uistite sa, že žiadne skripty, ktoré hosťujete, nie sú minifikované (skrátené) alebo akýmkoľvek spôsobom obfuskované (zakryté). Okrem toho váš server nemôže vykonávať žiadnu overovaciu kontrolu, ktorá by zabraňovala zobrazeniu zdroja skriptu, napríklad obsahovať ochranu heslom či IP whitelist. Žiadame vás, aby ste tak urobili najneskôr do 6 týždňov.

Chápeme, že pre vás ako hráča nie je spravodlivé, aby ste boli penalizovaní v prípade, že vývojár skriptu nevykoná požadované zmeny včas. Chceli by sme preto našich hráčov ubezpečiť, že voči účtom, ktoré používajú obfuskovaný skript, nebudú vykonané žiadne tresty. Budeme iba blokovať takéto skripty, aby sa v budúcnosti nedali používať.

S priateľským pozdravom,
váš tím Divokých kmeňov
 
Naposledy upravené :
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore