Herná udalosť Vpád hordy (2023)

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
Vpadhordy1.jpg

Milí hráči,

nepriateľská horda barbarov znova zaútočila! Nepriateľov je veľa, jedine um a šikovnosť pomôžu preraziť ich pevnú líniu!
Využite k tomu vaše elitné jednotky a získajte z udalosti hodnotné odmeny.

Začiatok: 15. 3. 2023 o 14:00
Koniec: 19. 3. 2023 o 14:00

(Udalosť bude spustená na všetkých svetoch.)

Do boja!

Vašou úlohou je preniknúť cez nepriateľskú líniu tak, že budete útočiť na päť strategických slabín v ich armáde. Líniu prerazíte vtedy, keď uhádnete, ktorú jednotku máte poslať na akú pozíciu. Urobíte to tak, že vyberiete na každú pozíciu jednu jednotku a pošlete ich do bitky. Po boji sa vám zobrazí náhľad výsledku, ktorý vám pomôže v ďalšom rozhodovaní sa, ako vyhrať bitku.

To, či je jednotka úspešná, je odlíšené farbami. Zelená farba znamená, že ste vybrali správnu jednotku do správnej pozície. Žltá farba znamená, že jednotka sa hodí do tejto bitky, ale nie do vami zvolenej pozície. Červená farba znamená, že jednotku v tejto bitke nevyužijete. Na každý útok potrebujete jeden útočný plán. Vaši generáli vypracujú jeden nový útočný plán každú hodinu, takže môžete posielať útoky relatívne často.


Vpadhordy2.jpg

V okamihu, keď správne trafíte všetky pozície, vyhráte bitku a začne sa nová. Začatie novej bitky vyžaduje dva útočné plány. Keď sa bitka začne, pozície pre jednotky sa zase náhodne zoradia, takže budete musieť akoby hádať odznova.

Odmeny

Počas hernej udalosti budete získavať "Koruhvy", ktoré môžete vymieňať v obchode pre udalosť za hodnotné predmety. Za každú správne zvolenú jednotku získate 150 koruhiev, takže za bitku môžete získať dohromady 750 koruhiev. Ďalšie koruhvy získate za samotnú výhru v bitke. Za vyhranú bitku môžete získať až 500 koruhiev, ale toto množstvo záleží od toho, na koľko pokusov sa vám podarí vyhrať bitka. Čím viac pokusov, tým menej koruhiev.

Obchod pre udalosť sa zatvorí 24 hodín po skončení udalosti. Následne sa udalosť definitívne skončí, obchod sa zatvorí a všetky zvyškové koruhvy budú z hry zmazané.


Dúfame, že sa vám udalosť bude páčiť!
Zdieľajte s nami svoje pripomienky v tejto téme (odkaz).
Váš DK tím :sermiar:
 
Hore