Zodpovedané Vlak (Tribal Wars Train)

petsu x datak-svk

Herná podpora
Člen tímu
Herná podpora
Reakčné skóre
63
V pravidlách je napísané: Akákoľvek akcia v hre musí byť buď vykonaná ručne, alebo výhradne pomocou povolených skriptov či nástrojov.

Odvolávam sa na pravidlo že akákoľvek akcia v hre musí byť vykonaná ručne. Tu však samozrejme je otázne ktoré skripty sú povolené na našej verzií či iba tie ktoré sú uvedené na fóre a neporušujú prvú časť vety, alebo aj schválené na iných verziách. Vzhľadom k tomu že napr. pri dualoch je to na každej verzii inač resp. bolo tak predpokladám že sa to týka aj skriptov a to čo platí pre iných nemusí pre nás (tu však treba podotknúť že na našej verzií neboli už roky povolené skripty aktualizované). Samozrejme na toto musí odpovedať herná podpora ale dosť silne dúfam že je zakázaný. Dôvod je veľmi jednoduchý, skript nie je fér! Prináša veľmi veľkú výhodu určitej skupine ľudí a pri takomto prístupe od INNO resp. hernej podpory by hráči si mohli šíriť podobné skripty ktoré podotýkam sú na svete. Napríklad taký skript na automatické posielanie útokov na určitý čas. Úplne oprávnenie by sa naskytla otázka prečo by skript na danú vec nemohol byť použitý keď skript na posielanie vlaku byť môže, však podstata je rovnaká. A tu potom už vravíme o kopu automatických príkazov ktoré by mohli a mali byť týmto prístupom povolené. Možno si niektorý povedia hej super.

No tak potom si spomeňte na deň keď do hry bol pridaný automatický posielač vlakov so šľachtou. To bolo hnevu, hlavne že polka sveta mala nejaké skripty programy ako posielali tie vlaky a druhá nie. Bolo to fér ? No nebolo a preto boli 2 možnosti buď to pridať do hry pre všetkých alebo to trestať... To isté je to aj v tomto prípade. Prečo by niekto mal mať danú výhodu a druhý nie? Ja viem o kopa skriptov ktorých by sa daný prístup dotkol a to potom by svety vyzerali veru že inšie. Keď nejaká výhoda tak pre všetkých a nie len pre tých vyvolených.

Toť môj názor na ktorý sa nikto nepýtal ale myslím že je správne tu napísať tieto skutočnosti, sry.
 

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
Uvedený doplnok je na slovenskej i českej verzii Divokých kmeňov zakázaný.
Za jeho používanie môže byť váš účet zablokovaný.

Každopádne, posielanie útokov s najmenším možným rozostupom je samozrejme povolené.
Podmienkou je však to, aby ste príkazy poslali ručne, bez použitia zakázanej pomôcky.
 
Naposledy upravené :
Hore