Zodpovedané spolocna ip

  • Zakladateľ témy DeletedUser18543
  • Vytvorené
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser18543

Hosť
Ahojte, chcem sa opytat ci by sa stym dalo daco robit, nastala taka vec, ze po dlhom case som zacal hrat dk znova ale tentokrat aj s mojou priatelkou..momentalne koli zdravotnym dovodom sme sa vratili na nejaky cas do rodneho mesta a kazdy sme u svojich..a problem nastava ked sa vratime k nam do bytu kde mame samozrejme spolocnu ip adresu...priatelka to zacala hrat prvy krat aj to koli tomu aby sme si tam pomahali a bavili sa.. to ze po pozvani si3tyzdne nemozme pomoct je este ok ..ale cely cas sa nemozme podporit ani nic..to zijeme spolu, hra to koli mne a mame hrat proti sebe alebo jedine co mozme je pisat si vo fore? :P .. dalo by sa stym nieco spravit? To ze potom dam nahlasit dva ucty na jednu ip mi nepomoze ... dik za pomoc
 

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
Toto obmedzenie je nastavené systémom a nedá sa preto udeliť žiadna výnimka, bohužiaľ.
Ak zdieľate pripojenie, treba to mať vzájomne v nastaveniach a rešpektovať obmedzenia z toho plynúce...
 

DeletedUser18543

Hosť
No co iz,v poriadku tak som nahlasil spolocnu ip s nou ..a ako to je ked som raz na tablete ,raz na wifi mojom ,raz na datach na mobile, raz na wifi u ptiatelky a tak o tyzden pojdeme naspet domov kde uz budeme na spolocnej wifi viac menej stale ... tak isto v praci alebo niekde v kaviarnach ... dufam ze netreba vsetko zvlast nahlasovat a nie je to proti pravidlam..nezijem s rodicmi a dost casto som na cestach ..len momentalne som u nasich .. moze mi niekto poradit :)
 

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
Ak sa nebudete prihlasovať zo spoločnej IP dlhšie, než tri dni po sebe, tak to nastavovať nemusíte.
 

DeletedUser18543

Hosť
Radsej som to nastavil aby som nezabudol ked prideme domov uz a tam budeme , len som chcel vediet ci nevadi ked som raz na datach kde mam inu ip a raz na inej wifi.. :) diky za odpoved mozte lock :)
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore