Herná udalosť Príchod drakov!

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
here_be_dragons_board_forum.png
Milí hráči,

predstavujeme vám novú hernú udalosť - Príchod drakov!
V novej udalosti máte za úlohu vy, mocní rytieri a cnostné devy z Divokých kmeňov, zabiť hrozivého draka!

Začiatok udalosti: 22. 9. 2021 (14:00)
Koniec udalosti: 27. 9. 2021 (14:00)

(Udalosť nebude spustená na najnovšom svete 71.)

Príchod drakov!

V našej najnovšej hernej udalosti zistíte, ako ste na tom so šťastím pri hraní doskových hier! Vašou úlohou bude hádzať kockami a postupovať po hracej ploche. Počas prechodu hracou plochou (chrbtom draka) budete získavať dračie šupiny. Keď sa dostanete na koniec, až k dračej hlave, zabijete draka a presuniete sa na novú hraciu plochu. Dajte si však pozor, niektoré políčka vás môžu popáliť či vrátiť na začiatok! Odporúčame vám preto vyhýbať sa spálenej časti dračieho chrbta.

Počas cesty dračím chrbtom na vás čakajú rôzne náhodné udalosti (označené "?"), ktoré ovplyvnia váš pohyb. Ak budete mať šťastie, dostanete bonusy, ktoré urýchlia vašu cestu a ušetria vám hody kockami. A ak šťastie nebudete mať, náhodná udalosť spôsobí, že sa budete pohybovať opačne či o niekoľko políčok menej. Ďalšie hody kockami získate zdarma každý nový deň udalosti, tak na ne nezabudnite a získajte čo najviac dračích šupín!

S dračími šupinami môžete zamieriť do obchodu pre udalosť a využiť ich tam, výmenou za zaujímavé predmety, ktoré vám pomôžu počas hrania. S nákupom predmetov však neotáľajte! Obchod pre udalosť bude k dispozícii iba počas udalosti a ešte 24 hodín po jej skončení. Následne o nevyužité dračie šupiny nenávratne prídete.

Ďalšie informácie o udalosti nájdete v tomto videu so slovenskými titulkami!



Tešíme sa na vaše pripomienky a názory k udalosti, môžete nám ich písať do tejto diskustnej témy. Ďakujeme!


S priateľským pozdravom,
váš DK tím :sermiar:
 
Naposledy upravené :
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore