Posedenie u Znudeného Zberača

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
Tu môžete debatovať o všetkom, čo sa týka i netýka sveta 48.

Prosím, dodržiavajte pravidlá fóra.

Príjemnú zábavu!
 

diabol131

Registrovaný
Člen fóra
Reakčné skóre
11
Týmto ste tú hru uplne skazili ... hrači čo tu sedeli a rabovali a využivali svoj volny čas a boli vdaka tomu lepší ako ostatný ... tak ich dobehnu neaktivny len vdaka tomu že pošlu toto + ešte tam je +20% za premiove body ...

Len dalšia vec ako zarobiť na hluposti ... a zkazit hru aktivnym hračom
 

Merzo.

Registrovaný
Člen fóra
Reakčné skóre
2
Neboj nič, oni sa spamätajú ale už bude neskoro :D Ale však čo, majú ešte ďalších xy hier na ktorých môžu zarábať... aspoň je vidieť aký vzťah ma k tejto hre INNO. Len aby vycucali čo najviac peňazí..

A nezabudnite mi to tu zmazať za to že sa Vám to nepáči keď niekto tu verejne povie pravdu..
 

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
Množstvo získaných surovín pomocou zberu je nízke, omnoho viac sa oplatí tradičné rabovanie :)
 

petsu x datak-svk

Herná podpora
Člen tímu
Herná podpora
Reakčné skóre
63
To nie je dostatočné odôvodnenie nato čo som ja napísal v diskusií a vlastne je to dosť na nič odôvodnenie. Chápem že musíte obraňovať tvorcov ale toto bola od nich hovadina. Dodám na začiatok bude viac surovín tam ako v barbarkách a ach ako vravím toto je nezmysel proste :(
 

DeletedUser15704

Hosť
Ja mám pocit, že nech INNO spravia hocičo v DK tak to budú ľudia len kritizovať. Podľa mňa tento prídavok nie je úplna blbosť. Využijú ho menej skúsení a časovo zaneprázdnení ľudia - za PB si zvýšia suroviny o 20%, ale čo to je keď v príklade 1000 mečov a 1000 kopii vyzbiera 1333 suriek z každého ? Tým pádom budú aktívni a skúsení hráči stále vo veľkej výhode tak ako vo všetkom. Hocikto si môže zaplatiť tisíce eur na kúpu všetkého, ale aj napriek tomu budú v neskoršom vývoji hry lepší tí, čo tomu venovali čas a nie tí čo si kúpili PB. Základné výhody prémium a nejaké to zlepšenie ťažby surovín stoji nech 10-15€ mesačne (prípadne predáš pár surovín a máš to) a to nie je veľká suma, keďže každý potrebuje mať za svoju prácu a snahu zaplatené a nie je to ani veľká suma v porovnaní s kopou ďalších hier.
 

petsu x datak-svk

Herná podpora
Člen tímu
Herná podpora
Reakčné skóre
63
Súhlasím že táto hra je stále o skúsenostiach a aktivite ale tento prídavok nedáva žiaden zmysel. Neviem o čo im týmto šlo? Však to nemá logiku tam o nič nejde ani nič to nemá zo strategiou to je len nezmyselne klikanie aby akože vojaci okolo dediny našli len tak suroviny ? Už keď chceli spraviť nejakú takúto blbosť síce ani tú by som nepodporoval prečo nemôžu vojaci ísť na pomoc do dolov ? Nechápem tohto zmysel v každom prípade nepodporujem iný zdroj surovín ako sú DEDINY.
 

DeletedUser11277

Hosť
Slovenske dk su uz chore . Neda sa normalne hrat . Pokial si vedla vas hrac kupi suroviny za pb mozete robit cokolvek . Len tak z nudy som sa prihlasil na nemecke kmene a bol som milo prekvapeny ze sa tam kupovanie surovin nenachadza .Slovenskym dk nestaci ze su tu len 4 kontinenty a ze cim dalej tym viac hraci odchadzaju . Skoda toho ze musime hladat hracov aby sme ich presunuly na ine svety . Ako s pracou tak aj tu cele to stoji za prd . Slova ze casom sa ukaze kvalita su nazaj len slova . Len je skoda ze stym nik nic nerobi.
 

petsu x datak-svk

Herná podpora
Člen tímu
Herná podpora
Reakčné skóre
63
Nie sú to len slova je to tak. Lepší hráči HU odolajú a horší padnú samozrejme zaleží aj od času a od toho aka je presila a kmeň... Skôr vidím problém v tom že čím ďalej sa viac vojny vyhravajú špinstvami a diplomaciou a to doslova aj bez nejakého boja ... Samozrejme môžu zato aj novinky čo tu pridali... Na začiatok medzi hráčom s pb a bez je veľký rozdiel no neskôr to sa dá správnou taktikou a farmením dohnať ;)
 

ChoseXD

Registrovaný
Člen fóra
Reakčné skóre
2
Ja vždy získavam suroviny z prémiového trhu zadarmo, vďaka rozdielom v cene ktoré tam počas dňa sú. Dakedy si aj strojnásobím surky týmto spôsobom a nestojí ma to nič. :cool:
 
Hore