Podpora a následné prebratie hráča

Téma v 'Otázky' založená od Asap Ferg, 17. Jan 2015.

Zdieľať túto stránku

  1. Asap Ferg

    Asap Ferg Registrovaný Člen fóra

    Člen od:
    17. Jan 2015
    Príspevkov:
    2
    Získané páči sa:
    0
    Prepáčte za názov témy ale nič ma nenapadlo iné takže idem na moju otázku......
    Ked som poslal hráčovi podporu a ten hráč na mňa zautočí pri tom ako ja mám svoje jednotky v jeho dedine není to porušenie pravidiel? Alebo môže ma prebrať zautočiť na mňa ked ja ho v tom momente podporujem? Dakujem za odpoved
     
  2. scorty

    scorty Registrovaný Člen fóra

    Člen od:
    20. Júl 2014
    Príspevkov:
    56
    Získané páči sa:
    1
    áno ,môže zaútočiť a môže ťa aj prebrať a nie je to porušenie pravidiel.