- Reakčné skóre
- 0
Ahojte, po dlhej dobe som sa rozhodol vrátiť na divoké kmene, píšem sem s prosbou, je to stará téma a nehodlám to už ďalej riešiť - divoké kmene mi bez upozornenia zmazali účet, žiadne upozornenie som nedostal na mail, ba dokonca ani doba podľa VOP, neprešla, ako tam je písané, že to je možné urobiť. Volal som aj do nemecka, priamo do kanclu a riešil to oficiálne, nejakej spravodlivosti som sa nedovolal , aj keď sa mi za tieto problémy ospravedlňovali z ich officu telefonicky.
Nejde mi o vlajky, premiové body - ktorých tam bolo neskutočne veľa, ide mi o ocenenia, vzľadom k tomu, že keď si dám twstats a účet ktorého nickname mi ukazovalo že je k dispozicií na registráciu, automaticky prepojilo na twstats, vnímam tak, že to registruje históriu účtu, bolo by možné toto nastavenie navrátiť?
V prípade viem poskytnúť screenshoty z predošlých svetov.
Ďakujem
s úctou Neongang.
Nejde mi o vlajky, premiové body - ktorých tam bolo neskutočne veľa, ide mi o ocenenia, vzľadom k tomu, že keď si dám twstats a účet ktorého nickname mi ukazovalo že je k dispozicií na registráciu, automaticky prepojilo na twstats, vnímam tak, že to registruje históriu účtu, bolo by možné toto nastavenie navrátiť?
V prípade viem poskytnúť screenshoty z predošlých svetov.
Ďakujem
s úctou Neongang.