Nová otázka NEONGANG - účet

NEONGANG

Reakčné skóre
0
Ahojte, po dlhej dobe som sa rozhodol vrátiť na divoké kmene, píšem sem s prosbou, je to stará téma a nehodlám to už ďalej riešiť - divoké kmene mi bez upozornenia zmazali účet, žiadne upozornenie som nedostal na mail, ba dokonca ani doba podľa VOP, neprešla, ako tam je písané, že to je možné urobiť. Volal som aj do nemecka, priamo do kanclu a riešil to oficiálne, nejakej spravodlivosti som sa nedovolal , aj keď sa mi za tieto problémy ospravedlňovali z ich officu telefonicky.
Nejde mi o vlajky, premiové body - ktorých tam bolo neskutočne veľa, ide mi o ocenenia, vzľadom k tomu, že keď si dám twstats a účet ktorého nickname mi ukazovalo že je k dispozicií na registráciu, automaticky prepojilo na twstats, vnímam tak, že to registruje históriu účtu, bolo by možné toto nastavenie navrátiť?
V prípade viem poskytnúť screenshoty z predošlých svetov.

Ďakujem
s úctou Neongang.

Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti.
Bližšie informácie nájdete napríklad tuto: https://forum.divoke-kmene.sk/index.php?threads/gdpr-automatizované-zmazanie-účtu.10971/ :)
Dlhodobo neaktívne účty sú nenávratne mazané z našich serverov a nezachovajú sa vôbec žiadne informácie z nich.
Externé stránky, ktoré nie sú súčasťou hry, môžu mať samozrejme inú politiku uchovávania údajov, ale tieto obsahujú iba tie údaje, ktoré boli verejne dostupné, a teda nemusia byť v priamom rozpore s nariadeniami GDPR. To ale znamená, že informácie o vlajkách, úspechoch, prémiových bodoch či podobných interných záležitostiach nie je možné žiadnym spôsobom dohľadať, vrátiť, či dodatočne pridať. Bohužiaľ.

Mohol by som prosím dostať konkrétnejšiu odpoveď na moju otázku, ďakujem :)

Predchádzajúci príspevok som medzitým upravil, snáď odpovedá na všetko podstatné. Inak sú ďalšie informácie v uvedenom odkaze. Ak ste sa na svoj pôvodný účet neprihlásili dlhšie, než 36 mesiacov, tak bol automaticky zmazaný v súlade s bežnými postupmi.

Bežné postupy tam neboli, keďže v danom momente keď bol zmazaný, 36 mesiacov neprešlo, to je tá pointa.

EDIT: mojím cieľom si nie je teraz dokazovať veci, ale spýtať sa, pričom naozaj, táto vec ohľadne 36 mesiacov bola porušená, či je nejaká možnosť.
Ďakujem

Účty sú natrvalo zmazané primárne v dvoch prípadoch:
  1. Požiadali ste o odstránenie všetkých údajov cez náš špecializovaný nástroj.
  2. Neprihlásili ste sa do hry ani na fórum 36 mesiacov a dlhšie.
Účet sa automaticky nezmaže "len tak", ak si napr. dáte na pol roka pauzu.

Naspäť