Diskusia Návrhy na súťaže

  • Zakladateľ témy DeletedUser2
  • Vytvorené

DeletedUser15913

Hosť
No. Ak by takáto súťaž bola tak jednoznačne by som sa zapojil. A napadlo ma ako by si sa mohol ties pripojiť. Na každý deň by si napísal básničku,ktorá bude opísaná o jednej veci, na ktorú budeme musieť my vymyslieť básničku. Aspoň ak by to nebolo pre teba náročné,každý deň vymýšľť báseň. :) :)
 

DeletedUser15118

Hosť
Ja ti napíšem denne aj tri. Pozri si odkaz, ktorý mám v podpise. Niečo som tam dal včera, ale aj dnes. :)
 

DeletedUser15913

Hosť
Čiže nevadilo by tit to . SprVil by si basnicku a v pointa basne by bolo slovo ktore bude musit byt pointov pre nas :) :)
 

DeletedUser15913

Hosť
Tak neviem vyjadri sa nato či by si to nejako takto robil :) :) :) . Hľadal som ako sa môžeš nesúťažne zapojiť. A ak by sa ti to neľúvilo tak mám druhý nápad ale ten až niekedy v piatok, keď budem na pc.
 

DeletedUser15118

Hosť
Zajtra, najneskôr v sobotu vytvorím koncept a napíšem ho,. :)
 

DeletedUser15913

Hosť
Ok tak daj potom vedieť ten druhý nápad bol že ten čo bude s tebou súťažiť bude mať divokokmeňovú kartu, ktorá ho posunie ďalej aj kebyže prehrá. Ale musel by napísať nejakú tu báseň.
 

DeletedUser15118

Hosť
Niečo na ten štýl som tiež myslel. Keby som vyhrával, išiel by som ďalej. Keby sa stal zázrak a vyhral by som, presunul by som sa na štvrté miesto a vyhrali by tí, ktorí boli na druhom, treťom a štvrtom mieste. Ja len chcem vyskúšať ako ďaleko sa dostanem. Snáď chápeš ako to myslím teraz.
 

DeletedUser15913

Hosť
Jasné nič ti zakazovať nebudem. To ani nemôžem. EÚ by ma zavrela :D
 

DeletedUser16801

Hosť
Myslím si že dobrá s´ťaž by bola napríklad vymyslieť príbeh o svojej dedine... Napríklad aby sa opäť zas a znova prejavila kreativita, ktorá ako jedna z mnohých vlastností ku divokým kmeňom nezamenitelne patrí :)

To môj názor, ďakujem za prípadné vyjadrenie :)
 

DeletedUser16850

Hosť
ja by som dal sutaze nieco okolo logiky .. algebricke priklady ... ono je stale nieco co sa tazsie riesi ...
 

DeletedUser15913

Hosť
10 sekerníkov + 1 ľahká jazda koľko zabije kopijníkov pri opevnení stupňa 3. :D
 

DeletedUser

Hosť
Soutěž .> Najdi obrázek... Vždycky člen týmu schová obrázek a hráči ho tady na fórku musí najít, pokud by ho našli dají odkaz na téma, kde byl. :)
 

DeletedUser9828

Hosť
To je kopie nesmyslu, co už na českém fóru byl...
Nic to nikomu pořádně nepřináší, je jen pro pár ziskuchtivých lidí dřina to hledat, ale toť vše.

Je mraky dalších soutěží, které jsem třeba na .cz navrhoval, a nikdy nebyly dané návrhy přijaty nebo se ty soutěže uskutečnily dost pozměněně (a samozřejmě výsledky často neregulérní, jak už to tam bývá).
Možná jsem něco vypisoval i zde na fóru.
 

Jaro987

Registrovaný
Člen fóra
Reakčné skóre
18
Tá súťaž hľadať obrázok má jednú dieru na ktorej hráči môžu ťažiť PB. Osobne momentálne premýšľam nad nejakou súťažou kde by hráči mali o niečom vymyslieť príbeh. Jedno "niečo" mi už napadlo, ale to si nechám pre seba :D
 

DeletedUser15913

Hosť
Neviem či také niečo už bolo. Vytvoriť komix týkajúci sa hry, vojaka, celého DK :)
 
Hore