Diskusia Návrhy na súťaže

  • Zakladateľ témy DeletedUser2
  • Vytvorené

DeletedUser

Hosť
K eventom by ste mohli pridať súťaž. Ako napr. pri tomto evente by to bola súťaž o 200 PB. Hráč by musel splniť všetky eventové úspechy ako prvý a druhé tretie miesto by bolo po 50 PB (motivačne).
 

DeletedUser2

Hosť
Zajtra budú spustené dve súťaže, jedna grafická a druhá textová :)
 

DeletedUser2

Hosť
No vzhľadom k tomu, že prebieha práve herná udalosť, kde treba zachrániť princezné, tak na takú :)
 

DeletedUser15913

Hosť
Čo tak dať súťaž o nového vojaka. Budeme musieť navrhnút akého vojaka a čo bude pridávať.
 

DeletedUser15118

Hosť
Najkrajšie sa píše o láske. Ale dokážem sa chytiť čohokoľvek. Ale dal by som tých tém viac a každý sa chytí svojho. Samozrejme žiadne obmedzenia na počet slov či dĺžku. Niektoré vecí sa nedajú opísať desiatimi vetami, respektíve keď sa človek rozpíše, dokáže napísať aj sto krásnych viet.
Alebo mohlo by byť tak, že súťažili by dvaja ako dvojica. Len to treba domyslieť. Chcem veľa ? :P
 

DeletedUser15913

Hosť
Ja by som dal návrh na Malkinov návrh. Boli by dvojice a s tých dvojíc by jeden postúpil a stále by to bola vyraďovacia súťaž a vyhodnotia sa prvé 3 miesta. Na taký spôsob ako funguje všetko. Pavúkovo: štvrťfinále potom swmifinále a atď. Dvojice by sa náhodne rozlosovali. Dali by ste nejakú tému pre obidvoch súťažiacich a postúpi lepší. Téma by bola rovnaká. A hráči by sa prihlásili svojim podpisom,čiže menom akým je na fóre. A potom ako som už hovoril. :D ;)
 

DeletedUser15118

Hosť
To je super nápad, pokiaľ to prejde, súťaž na taký štýl zorganizujem. Len potom treba domyslieť, že ako sa zapojim aj ja, samozrejme bez nároku na odmenu. Navyše bola by to dlhá súťaž nakoľko by v každom kole bol potrebný čas na prípravu. Ale súhlasím, super ideš na to. Už len vedúceho do toho nahovoriť. :P
 

DeletedUser15913

Hosť
No veď času máš dosť keď bude každý deň súťažiť jedna dvojica tak to maš raz dva
 

Jaro987

Registrovaný
Člen fóra
Reakčné skóre
18
No aj keď som Lintea nikdy nestretol myslím že to boh žiadnej kultúry nie je :D
 

DeletedUser15118

Hosť
Jaro :D však ale taká menšia kultúrna vložka nespraví nikomu zlé, práve naopak. Oko prečíta niečo príjemné, keď sa podarí písmenká vniknú do srdca adresáta a poteší sa. :P
 
Hore