Havran budúcnosti

DeletedUser18203

Hosť
Všetko sa to začína v dávno zabudnutej dobe, v dobe keď ešte bolo na svete krásne, keď môj pra pra pra strýko nazývaný Jaremy mal asi deväť rokov. Bolo to jedného jesenného dňa poobede, keď na návštevu prišly dva rody, jeden najmocnejší a ten druhý najbohatší z celej krajiny a iste že oba rešpektované. Prišli aby oznámili radostnú novinu a tou bolo že sa ide kráľ z toho mocného a princezná z toho bohatého rodu brať.
Ku konca dňa, keď oba rody boli pripravené odísť, neposlušný Jaremy šplhal po hradbách, aj keď dobre vedel že to má zakázané, a liezol na jednu z najvyšších troch veží. Keď sa mu podarilo chytiť rámu okna a následne vliezť naň, uvidel ako princezná vzdychá, knučí a prosí aby neprestával....Jaremy nechápal prečo princeznin brat stal za ňou a už vôbec nechápal čo jej slová znamenajú, čo jej to robí, prečo jej to robí? Neprešlo ani desať sekúnd a už si malého Jaremyho dvaja milenci všimli, princeznin brat sa začal rýchlo obliekať aby zakryl svoju nahotu, a princezná potichu zašepkala že sa nikto nesmie dozvedieť o ich zakázanej láske. Po týchto slovách sotila Jaremyho princezná z okná.
Po dvoch dňoch sa Jaremy prebral z celku dlhého spánku. Nohy mal ochrnuté a nič čo sa stalo si nepamätal. Jediné o čom neustále rozprával bol jeho sen, kvôli ktorému ho začali nazývať šialencom. Sen o havranovi ktorý ho viedol spustošenou krajinou ktorú za sebou zanechala vojna. Havran mu taktiež ukázal že vojnu začala princezná po zavraždení kráľa - svojho manžela, najmocnejšieho človeka v krajine, a hneď na to vydaním sa za svojho brata. Ostatné rody nesúhlasili s tým aby princezná nastúpila na trón aj so svojim bratom a prebrali moc bývalého kráľa. Po neúspešnom zabráneniu nasadnutiu princezne na trón začala postupne likvidovať každého kto jej len trocha odporoval.
Keby ľudia počúvali môjho strýka tak by sme tejto vojne predišli. A teraz môj kmeň má na erbe havrana ako symbol že kedysi na svete nebola žiadna vojna, že človek môže predvídať budúcnosť. Táto vojna trvá už príliš dlho, až tak moc že na svete nie sú žiadne rody, žiadny králi či kráľovné... už sme tu len mi barbari, divoký barbari ktorý zabijú každého kto nie je ich spojenec.

Ps. Dúfam že to nie je moc dlhé alebo krátke a snáď som nepísal od veci ;)
Cunamix
Svet37
 
Naposledy upravené moderátorom:
Hore