Diskusia FIFA World Cup 2014: diskusia k súťaži

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser15913

Hosť
Dnes davam 50 premiovych na messiho. Sice ho nemam rad ale dnes mu verim
 

DeletedUser15118

Hosť
Formou súkromnej správy som dostal od viacerých otázku, že ako budem postupovať v celkovom hodnotení keď budú mať dvaja hráči rovnaký počet bodov. Aby som nemusel odpisovať na každú správu zvlášť, napíšem to rovno sem a prečítajú si to všetci, ktorých to zaujíma.

- pri rovnosti bodov hráčov zúčastnených v našej súťaži sa na výhodnejšom mieste umiestni hráč, ktorý sa ako prvý zúčastnil tipovania základných skupín. Tu však beriem ohľad aj na to či získal v základnej skupine body. Pokiaľ vyšiel naprázdno a iný hráč s rovnakým celkovým počtom bodov v základnej skupine získal nejaké body, vyhráva aj keď svoj príspevok napísal neskôr.
 

DeletedUser7669

Hosť
Až na tu maximálnu blbosť "Lepší z dvojice" kde ty čo netrafili 4 boli odstrelený aj keď iné tipovali dobre tak som spokojný hlavne s rýchlosťou vyhodnotenia....
 

DeletedUser15118

Hosť
To bolo kolo na spestrenie súťaže, nemuselo každému vyhovovať. Čo sa týka tej rýchlosti, tak to je najmenej. Počas prípravy a priebehu súťaže som sa na to pozeral z pozície hráča. Myslím, že nikto nechce zbytočne čakať. Tak som všetko vyhodnocoval postupne po každom odohranom kole, taký systém vôbec nie je náročný. Ba dokonca si myslím, že je to účinnejšie, ako na konci počítať všetky body za celú súťaž. Zaberie to naraz aj dosť času a ľahko sa tam dá pomýliť. Radšej som išiel postupne krok za krokom.
Posledný krok ostáva na vedúceho, tj. pripísanie odmien na hráčske účty.
 

DeletedUser7669

Hosť
No práve ide o to že to nebolo spestrenie ale rozhodujúca anketa... ale tak už je neskoro plakať nad rozliatym mliekom, hlavne dúfam že ak sa bude robiť ešte nejaká športová súťaž tak tak takáto katastrofa už nebude....
 

DeletedUser15118

Hosť
Nie je na mieste sa sťažovať. Všetci hráči mali vytvorené rovnaké podmienky. Niekto mal toho šťastia viac, ako iní. K úspešnému tipovaniu patrí okrem prehľadu aj určitá dávka šťastia. Tieto MS boli dosť zvláštne. Zlyhalo mnoho skvelých tímov, to je jeden z dôvodov prečo v spomínanej "disciplíne" uspelo menej hráčov.
V každej súťaží sa nájde časť, ktorá je rozhodujúca. Nemôže byť za všetko rovnaký počet bodov. Čím ťažšie zadanie, tým viac bodov. A osobne si myslím, že trafiť tie štyri dvojice nebolo vôbec jednoduché, takže zaslúžené odmeny čo sa týka bodov tam boli.
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore