DeletedUser2
Hosť
Priestor pre diskusiu, otázky a fandenie

kukam ze niektori veria slovakom
ale s touto zostavou...slovanistou im treba...co beznadene posledny skoncili...tak tam asi kvalita nebude...nehrali vyse stvrtroka...tyh par zapasov nepomoze...a tych par z nhl...nas nespasi...a myslim...ze budu NiNiNiNiNi hrat
strasne zla zostava...obrana ako tak sa da...ale utok...des a hroza...brankari...dobre...len boze chran aby sa konrad nedostal do brany...ale snad nie 

skôr by som povedal, že obrana zlá a útok sa celkom dástrasne zla zostava...obrana ako tak sa da...ale utok...des a hroza...brankari...dobre...len boze chran aby sa konrad nedostal do brany...ale snad nie![]()

tych par z nhl...nas nespasi...a myslim...ze budu NiNiNiNiNi hratstrasne zla zostava...obrana ako tak sa da...ale utok...des a hroza...brankari...dobre...len boze chran aby sa konrad nedostal do brany...ale snad nie
![]()
ale nie sak utok podla mna v pohode len tan chara chiba ci uz ho tam dali? ani neviem ak vihrame pude paráda ak nie svet sa pre to nezrúti 

Halák bude naša jednotka, dvojkou bude Laco, Trojka bude Hudáček. A možno sa budú naši brankári striedať po vzore Američanov, ktorí tiež furt menia brankárov. Osobne by som však bol rádšej keby Halák postúpil do bojov o Stanley Cup, odchytal parádny zápas, no nevyšlo im to :/

ale fandim,mozno sekera vystreli

Je to jeden z lídrov tímu a elitný útočník ktorého je ťažké odstaviť od puku a keby že nehrá tých pár sezón v KHL tak by už zrejme mal najviac gólov v NHL a aj bodovo by bol oveľa vyššie
Kto vie, možno že to vydržý ešte pár rokov a bude číslo 2 v historických tabuľkách 
zlu sezonu a teraz zazrane budu hrat lepsie
tak asi hej...(ironia) ked skoro pol roka bez sutazneho zapasu...jagr je kus ina uroven....
svetova elita?handzus?kolko hracov zo svetovej elity bolo oznaenych za najhorsiu investiciu sezony v nhl?to asi iba hrdina handzus,hanbu iba robil...a presne,teraz je este aj stary...nemozte porovnavat neporovnatelne,jagra radia v nhl do top,handzus?oznaeny za najhorisu investiciu sezony...na MS si ho pozriet?no...na ms nepiska konc...najprv ho musia naucit sebakontrole...vies,tam mu nebudu tolerovat buchanie hokejkou o mantinel,ze "misko,kludnejsie,nebuhaj tak" tam ho NiNiNiNiu 10min osobny trest a ani sa z nim nebavia
a o lad po preruseni hry a zacne sa rozhukavat po zimaku,nebude z toho najazd pre jeho tym,tak isto 10min osobny trest,za debilizmus

no,skoncili posledny...to dokazem aj ja sam a nemusim mat ani 28clenny kader,postacim si sam na taku priecku
a neviem nic

Prémium sa dáva do inventára, takže je treba mať niekde účet. A keďže sa veci z inventára nedajú presúvať, získaš z nich viac ak ti ich pridáme na účet, kde aktívne hráš. Teraz sa otváral svet 32, tak môžeš skúsiť tenChcem sa opýtať. Ak nie som zaregistrovaný na žiadnom svete, ale účet mám stále aktívny, tak mi budete môcť v poriadku dodať prípadné prémiové dni a ja sa potom ked dostanem chuť na DK prihlásim na svet a budem môcť využiť tie prémiáky? Albo sa mám prihlásiť na svet a ptm jednoducho zrušiť svet a prémiáky mi posotanú na účte a zaregistrujem sa na svet ktorý budem chcieť hrávať?

Prémium sa dáva do inventára, takže je treba mať niekde účet. A keďže sa veci z inventára nedajú presúvať, získaš z nich viac ak ti ich pridáme na účet, kde aktívne hráš. Teraz sa otváral svet 32, tak môžeš skúsiť ten![]()