Diskusia Diamantová baňa

Dyce

Registrovaný
Člen fóra
Reakčné skóre
1
Asi jediná vec čo mi zatiaľ vadí je to, že sú zle vymyslené tie nákupy predmetov. Je to podla mňa celkom mizerne vymyslené, že sa veci dajú kupovať len za drahokamy susedných hodnôt. Napríklad jeden človek z nášho kmeňa skončil s troma diamantmi (najcennejšie, veď zmysel udalosti je hľadať práve tie), ale boli mu asi tak na dve veci, pretože nemal žiaden zafír. A čo je ešte lepšie, mohol si za ne kúpiť len jeden surovinový balíček. Ak to teda zoberieme z teoretického hľadiska, je možné nájsť takú kombináciu drahokamov, že si naozaj človek nebude môcť nič kúpiť (ametyst-topás-smaragd-zafír). Preto do budúcna by som to skôr navrhol inak. Buď dať drahokamom nejakú "hodnotu", takisto aj veciam z udalosti hodnotu a ich nákup by som riešil tak. Alebo potom možnosť vymieňať drahšie drahokamy za lacnejšie (kludne aj v pomere 1:1). Zatiaľ toľko k tomu :)
 

DeletedUser18475

Hosť
mc95161 nehnevaj sa, ale čo tak, keby si sa nato pozrel aj z iného hľadiska? Vieš, ty tu veľmi opisuješ, aké to je nanič, ako to je zle vymyslené, ale čo tak sa nato pozrieť inak? Tak oni spravia nejaký event, myslím si že celkom slušné odmeny a ty sa tu ešte sťažuješ. Je to o náhode a tak to má byť, nemôže byť všetko jednoduché, o tom to predsa nieje. Môžeš byť vôbec rád, že tu nejaké eventy sú, že máš šancu sa zapojiť aj ty a že vlastne môžeš aj niečo vyhrať vo svoj prospech. Niekedy sa stačí na veci pozrieť aj inak , ako tu hneď buzerovať aké to je všetko nanič. :) #peace
 

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
Tak nám udalosť prišla a odišla :)

Čo na ňu vravíte takto s odstupom? :) Názory preposielame tvorcom hry!
 

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
Opal.png
Topaz.png
Amber.png
Ruby.png
Ametist.png
Sapphire.png
Diamond.png
Emerald.png

Oznámenie: https://forum.divoke-kmene.sk/index.php?threads/diamantová-baňa-2019.11112/
Nižšie môžete písať svoje pripomienky a spätnú väzbu, týkajúcu sa hernej udalosti "Diamantová baňa" :)
 

Deleted User - 683031

Hosť
Servus, pozerám že udalosť s diamantami mala začať dnes o 14:00. Neviete nejaké bližšie info čo sa deje nech sme aj v kmeni v obraze?
 
Hore