Diskusia Útok na hrad

DeletedUser17376

Hosť
Postreh:

Je na škodu veci, že bonusy vyplývajúce z nadobudnutia určitého počtu medailí kmeňom, sú aktivované automaticky a vzťahujú sa na členstvo v kmeni, ktorého členovia stanovený limit medailí dosiahli. Pre práve otvorené svety je napr. + 10 % k rýchlosti verbovania nanič, pre rozbehnuté svety je práve tento bonus perla. Za lepšie riešenie by som považoval stav, kedy hráči kmeňa, ktorý nazbieral stanovený počet medailí, by do Inventára obdržali bonus vzťahujúci sa k dosiahnutému limitu. Aby ho mohli použiť práve tak, ako ostatné bonusy zamenené získanými medailami.

Na oživenie fajn, nič to nikoho nestojí (mimo PB investícií, ak sú realizované), avšak výrazný rozdiel vplyvu na nové či rozbehnuté svety (napr. efekt + 10 % produkcie pre jednodedinovú alebo 100+ dedinovú hru je značný rozdiel).

Škoda toho. Neviem, či táto pripomienka má význam a zmysel, snáď len v prípade, že Herná udalosť s Hradmi má plánovaný návrat.
 

DeletedUser17376

Hosť
Postreh:

Nový bonus "Vojnový stav" s účinkom + 25 % k rýchlosti regrútu počas 48 hodín, má výrazne odlišný účinok na svetoch pomalých a rýchlych. Pri rýchlosti 1 regenerácia OFF trvá cca 14 dní (zaokrúhlene). Pôsobnosť bonusu počas 2 dní celkový regrút skráti o 1/2 dňa, čo predstavuje šetrenie 1/28 celkového času potrebného na regeneráciu. Totožný bonus však na svete s rýchlosťou 2, na ktorom regenerácia OFF trvá cca 7 dní (zaokrúhlene) ušetrí opäť 1/2 dňa, čo však predstavuje zníženie časovej náročnosti regenerácie o 1/14 celkového času.

Pre pomalé svety je teda tento bonus s ohľadom na jeho cenu nedostatočne lukratívny.
 

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
Čo sa týka prvej otázky, na ňu bohužiaľ odpoveď neviem, treba to skúsiť. Mám však pocit, že starý hrad bude zničený a nový sa zjaví s 25 HP.

A k postrehom, určite ich posuniem tvorcom hry, ich takéto veci zaujímajú :)
 

DeletedUser17376

Hosť
Ďakujem za reakciu i snahu k zodpovedaniu prvého dotazu. Žiaľ, nestihol som odsledovať.

Zodpovedanie druhého dotazu som odsledovať stihol (náhoda tak chcela), výslednicou je, že tabuľka sa vymaže, body sa však "prelejú", nemiznú teda v neznáme. Z čoho je možné odvodiť, že pokým v predchádzajúcom pôsobení útoku na Hrad bola Námorná podpora neefektívna investícia, v tomto pôsobení hernej udalosti je práve Námorná podpora investícia s najvyššou efektivitou, teda úplný opak.
 

DeletedUser17903

Hosť
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li se předměty z teto události útok na hrad co mám už v inventáři přesunou v případě dobytí mé vesnice na svět casual? Nebo zmizí?
 

petsu x datak-svk

Herná podpora
Člen tímu
Herná podpora
Reakčné skóre
63
Ako furt tak furt budem riešiť pri udalostiach hlavne postih na kmene keďže o ne ide :D Ako sa vie táto udalosť je jedna z mála ktorá ma funkciu do udalosti zapájať celý kmeň. Čo však by som navrhol ? V prvom rade dal by som tam viac bonusov a niektoré lepšie aj o trochu ťažšie získateľné... Okrem toho by som navrhol že účinok by trval od nadobudnutia po skončenie udalosti. Výhoda by bola v tom že každý by chcel dosiahnuť to čo najskôr... Toť asi vše v skratke ;)
 

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
CAlogo_h250px.png
Oznámenie: https://forum.divoke-kmene.sk/index.php?threads/Útok-na-hrad-2019.11115/#post-211459

Tak sa nám blíži ďalšie kolo udalosti "Útok na hrad". Sem môžete písať svoje názory, pripomienky :)
 
Hore