INVENTÁR

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser5577

Hosť
Čo nevidiet CASUAL 1 bude končiť a veľa hráčov z tohto sveta z toho dôvodu prechádza na CASUAL 2. Mohlo by byť vedenie DK tak veľkorysé a umožniť, aby sa všetok inventár z CASUAL 1 dal preniesť na CASUAL 2 ???
 

MatthewFOX

Komunitný manažér
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
235
Inventár je možné presunúť iba počas presunu na Casual tak, ako to umožňuje systém.

Ručne to nemôžeme presúvať, platí to tak, ako pre všetky ostatné svety - predmety sa vzťahujú na svet, kde ich získate/máte.
 

DeletedUser11925

Hosť
A vlajky co mam v casuali v dedinách? co sa s nimi stane ked zanikne ?
 

petsu x datak-svk

Herná podpora
Člen tímu
Herná podpora
Reakčné skóre
63
Vlajky sa ti hodia naspäť do náhľadu. Tak ako to býva na každom svete po jeho ukončený vlajky by sa ti mali sami vyhodiť s toho sveta a dať sa ti do náhľadu v prípade žeby sa tak nestalo asi kontaktuj hernú podporu ;) Viac ti k tomu vie povedať len herná podpora :)
 

DeletedUser18676

Hosť
dobry den,odpoved sa sice netyka inventara,no nezorientovala som sa tu asi spravne,mam otazku pripadne mi9ni navrh pre tvorcov hry...Naplanujete novu hernu udalost? zisli by sa vylepsenia na obranu dedin,tento svet 51 je novy a utoky na hracov pricaste na zaciatok hry... dakujem za cely kmen :)
 

petsu x datak-svk

Herná podpora
Člen tímu
Herná podpora
Reakčné skóre
63
No síce nie som herná podpora ale návrh musí obsahovať nejaký návrh v tomto prípade aspoň nejaký náčrt novej udalosti. Herné udalosti sú dosť časté myslím že niekedy až moc ( každé 2 mesiace je aspoň jedna) niekedy sú nové niekedy už ktoré tu boli. Vylepšenia na obranu teda jedine za denný bonus alebo kmeňovú prestíž ;) Herná podpora nevie ovplyvniť kedy budú spustené udalosti to vedia len tí v Nemecku :D Dúfam že stačí taká odpoveď :P
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore