Zodpovedané Dual účty

  • Zakladateľ témy DeletedUser17179
  • Vytvorené
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser17179

Hosť
Zdravím, chcel by som položiť otázku ohľadom nových pravidiel.

Jedná sa hneď o prvý paragraf nových pravidiel. "Jeden účet pre jedného hráča" . Názov hovorí sám za seba avšak ako to poznáme z hier, existujú na TW mnoho, mnoho, jednoducho veľa dual, trial a viac-účtov. Pri nových pravidlách som sa nedočítal, či je toto povolené. Preto sa na to pýtam tu. Nikdy som nepočul o tom, že by bol účet s viacero hráčmi na účte zabanovaný, aj keď názov "Jeden účet pre jedného hráča" hovorí niečo iné. Aby som prešiel k veci. Ak by som mal záujem hraď dual účet čo by sa mi stalo? Dostal by som ban alebo by to bolo v súlade s pravidlami? Samozrejme druhý hráč na mojom účte by nemal žiadny iný účet a mal by prístup iba na môj. Po tom, čo som si prečítal pravidlá to je povolené (tak som to aspoň pochopil) Ale nepotrebujem mať opletačky s multihunterom. Aj keď by to multihunter, bohužiaľ, nezistil.
 

DeletedUser17181

Hosť

Dovolím si maximálne nesúhlasiť.
Zatiaľ čo tu je písané, že
V pravidlách toto explicitne zakázané nie je, ale nájdete tam nasledovné:
"Prihlasovanie sa na účet iných hráčov na svete, kde hráte, nie je za žiadnych okolností povolené (...)"

čo znamená, že môžete na jednom účte hrať aj 50ti, pokiaľ ani jeden z tých 50 hráčov nemá iný účet na rovnakom svete, ako tento účet, tak pravidlá hovoria niečo úplne iné.

§1) Jeden účet pre jedného hráča
Každý hráč môže mať iba jeden účet v každom svete. Prihlasovanie sa na účet iných hráčov na svete, kde hráte, nie je za žiadnych okolností povolené (výnimkou je dovolenkový režim) a bude brané ako multiúčet.
Zdieľanie Vášho hesla s iným hráčom na akomkoľvek svete, kde hráte, je zakázané. Účty, ktoré zdieľajú rovnaké internetové pripojenie, nesmú zdieľať rovnaké heslo.
Viac:.
konkrétne : Zdieľanie Vášho hesla s iným hráčom na akomkoľvek svete, kde hráte, je zakázané.
čo značí, že akýkoľvek účet, na ktorom hrajú dvaja hráči akokoľvek vyslovene porušujú pravidlá hry.

Mám pocit že v týmto pravidlách nemá jasno ani sám support....
 

MatthewFOX

Administrátor
Člen tímu
Administrátor
Reakčné skóre
232
Znova opakujem, čo som napísal, nikde tam nie je explicitne zakázané (ale, pravda, ani povolené), aby hrali dvaja a viacerí ľudia na jednom účte. V pôvodných pravidlách to bolo rovnako nepresné, takže naozaj netuším, prečo zrovna teraz sme my zlí, keď je to jasnejšie, než to bolo predtým.

Zdieľať heslo s iným hráčom znamená, že poviete svoje heslo inému hráčovi a ten ho využije pre prihlásenie sa na váš účet (ako je v tej vete, na svete, kde hráte). Nijak sa to nevzťahuje na to, ak poviete heslo napr. kamarátovi, ktorý tam žiadny účet nemá (teda ho nemožno označiť slovom "hráč").

Pravidlá sú podľa medzinárodnej verzie, viď http://www.tribalwars.net/rules.php
 

petsu x datak-svk

Herná podpora
Člen tímu
Herná podpora
Reakčné skóre
63
Proste zjednoduchšili ste to ako ľahšie sa to číta ale aj tak sme všetci s toho mimo :D:D
 

DeletedUser17189

Hosť
Ahojte ja sa chcem spýtať... s bratom hráme túto hru a máme rovnaké IP ale keď som ho dala do zdieľaného pripojenie a on tiež tak stále nemôžme nič vzájomne robiť
 

DeletedUser16714

Hosť
A tak to bude vždy platiť pokiaľ máte rovnakú IP. :)
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore