Citovať:
Pôvodný príspevok od Zajo Veľký
Tak Zajo sa vratil - neutopil som sa i ked barák dostal riadne zabrať a najhoršie bolo že aj firma kde pracujem . Takže som naraz prišiel o všetky možnosti prihlasenia. Nežijem v zátopovej oblasti a riečka ktorá tu tečie má tak do 50 cm možno menej a predsa dokázala sa dostať z koryta ktoré má vyše dvoch metrov. Keby mi to niekto hovoril pred povodňou neuveril by som mu - ešte nikdy vo svojej historíí sa nevyliala. Tá nedela stala za to - o 11:00 hod doobeda som si musel svietiť baterkou taká tma bola , ako zatmenie. Už viem čo to je čistiť všetko od nekonečného blata , je proste všade.
A teraz k hre , protivník využil moju neprítomnosť dôkladne a dakujem všetkým ktorý dodržali klud (niektorý len s časti ) , ale ved je to len hra a najlepšie sa berú dediny ked sa poriadne nebrania , pretože aj ten najlepší zastup nedokaže robiť divy (neznalosť dedín a útočníkov).
|
Zdravim,
myslim ze Riqa to vyssie napisala a zdovodnila, druha vec uz je, ked nemas v kmeni schopneho hraca na zastup. To co stvarali ti co tam boli na obranu VODCU kmena bolo dost ubohe.
Zastup sa prdsa dava niekomu, kto ma predpoklady zvladnut situaciu a zaroven je informovany o tom co sa moze v okoli vyvrbit. Zjednodusil by som to, proste tvoj kmen sa na teba vyflakol.
Ale je to hra. Lovu zdar!