Forum divoke-kmene

návrat späť   Forum divoke-kmene > Hracie Svety > Svet 1 - Nekonečný

Svet 1 - Nekonečný Zodpovedný moderátor: Gismo

Odpovedať

Nástroje témy Náhľad
sentry

sentry Avatar

Na fóre od: 23.12.2008
sentry je neutrálny/a
  staré #3441   dnes, 12:50   Hore Reply With Quote
Citovať:
Pôvodný príspevok od Zajo Veľký Zobraziť príspevok
Tak Zajo sa vratil - neutopil som sa i ked barák dostal riadne zabrať a najhoršie bolo že aj firma kde pracujem . Takže som naraz prišiel o všetky možnosti prihlasenia. Nežijem v zátopovej oblasti a riečka ktorá tu tečie má tak do 50 cm možno menej a predsa dokázala sa dostať z koryta ktoré má vyše dvoch metrov. Keby mi to niekto hovoril pred povodňou neuveril by som mu - ešte nikdy vo svojej historíí sa nevyliala. Tá nedela stala za to - o 11:00 hod doobeda som si musel svietiť baterkou taká tma bola , ako zatmenie. Už viem čo to je čistiť všetko od nekonečného blata , je proste všade.
A teraz k hre , protivník využil moju neprítomnosť dôkladne a dakujem všetkým ktorý dodržali klud (niektorý len s časti ) , ale ved je to len hra a najlepšie sa berú dediny ked sa poriadne nebrania , pretože aj ten najlepší zastup nedokaže robiť divy (neznalosť dedín a útočníkov).
Zdravim,
myslim ze Riqa to vyssie napisala a zdovodnila, druha vec uz je, ked nemas v kmeni schopneho hraca na zastup. To co stvarali ti co tam boli na obranu VODCU kmena bolo dost ubohe.
Zastup sa prdsa dava niekomu, kto ma predpoklady zvladnut situaciu a zaroven je informovany o tom co sa moze v okoli vyvrbit. Zjednodusil by som to, proste tvoj kmen sa na teba vyflakol.
Ale je to hra. Lovu zdar!

Resistance is Futile :-) Fear me.
Invaders must die:-)
See you soon. Sentry
sentry je offline  
lamac29

Na fóre od: 06.09.2010
lamac29 je neutrálny/a
  staré #3442   dnes, 16:57   Hore Reply With Quote
Ahoj lidi jsem s CZ Dk jak vám jde svět 1 ???

Ptám se jen =D
lamac29 je offline  
ziarovka

Na fóre od: 12.08.2008
ziarovka je neutrálny/a
  staré #3443   dnes, 20:21   Hore Reply With Quote
sentry uz si niekedy branil cudzi ucet v uplne inej oblasti ? bez moznosti ziadosti podpory od okolia bez PU a z nedostatkom casu ? ak nie tak nekecaj. Zajo nebol jediny koho postihli v tej dobre zaplavy. Dalsia vec je ze golem ma uz len par aktivnych vodcov ! kmen sa nanho nevybodol len nezvladol situaciu to je vsetko !
ziarovka je offline  
riqa

Na fóre od: 26.08.2008
riqa je neutrálny/a
  staré #3444   dnes, 21:31   Hore Reply With Quote
ohladom zaja: 3 dni si nikto z vodcov nevsimol, ze som na neho utocila a preberala mu dedinky, je zaujimave? A nikto z vodcov nevedel, ze mame neoficialnu DoN aby mi napisal, ze este nemozeme utocit? Ked sa ozval o niekolko dni neskor johny4, uz bola rozbehnuta akcia, uz sa nedala zastavit.
Este raz sa ospravedlnujem, fakt som nevedela, ze je este pod vodou, pred utokmi som pozrela aj spravy na nete o povodnicah, uz nikde nehlasili povodne.

Vadilo mi, ze 2 tyzdne ma nikto neinformuje o tom, ci je este potrebna DoN alebo nie. Predtym sme avizovali mier kvoli povodniam s dlzkou tyzden, myslela som, ze pre Zaja budu stacit 2 tyzdne aj s rezervou. Ale priroda je obcas kruta.

Nástroje témy
Náhľad

Pravidlá prispievania
Nemôžeš vytvárať nové témy
Nemôžeš vkladať príspevky
Nemôžeš vkladať prílohy
Nemôžeš upravovať svoje príspevky

BB code je Zap
SmajlíciZap
[IMG] kód je Zap
HTML kód je Vyp

Skok do fóra

Zobrazený čas je GMT +1. Aktuálny čas je 22:02.